Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Friss hírek

Az MLSZ és az OSEI közötti egyezetés alapján ( 215/2004. számú Kormányrendelet, MLSZ Versenyszabályzat ) az MLSZ vagy az MLSZ Igazgatóságai által lebonyolított bajnoki vagy kupa mérkőzésen a játékvezetők a labdarúgó sportorvosi engedélyét akkor tekintik érvényesnek, ha sportorvosi igazoláson a következők megtalálhatóak:
 
-      a sportorvosi záradék érvényességi ideje ( 18 éven felülieknél 1 év, 18. életévét még be nem töltött labdarúgó esetében 6 hónap. Az érvényességi idő alatt betöltött 18. életév ismételt orvosi záradék nélkül a 6 hónapos érvényességi időt nem növeli meg. A korcsoportba tartozás elbírálásánál a vizsgálat időpontját kell alapul venni. Az érvényességi idő abban az esetben is betartandó, ha ifjúsági korú játékos felnőtt csapatban játszik. Az érvényességi idő a sportorvosi záradék kiállításának napjával kezdődik. )
-      a „versenyezhet” bejegyzés;
-      a sportorvos számozott, az OSEI előírásoknak megfelelő ovális bélyegzője;
-      a sportorvos személyes kör alakú bélyegzője;
-      a sportorvos aláírása.
 
Kérem ellenőrizzék labdarúgóik sportorvosi engedélyén a fenti feltételeket. Amennyiben a fentiek közül valamelyik hiányozna a sportorvosi igazolásról, kérjük sürgősen pótolni szíveskedjen.
 
 

Interjú Zsivóczky Gyula vezetőedzővel:

 

- Hogyan értékeled a csapat őszi teljesítményét?

A csapatot az utolsó négy fordulóban vettem át, és bár voltak bíztató jelek a játékunkban, sajnos mentálisan annyira padlón volt a társaság, hogy eredményekben az elvégzett munka nem mutatkozott meg.

 

- Hogyan sikerült a csapat téli felkészülése?

 

Heti két edzéssel és egy edzőmérkőzéssel készültünk a tavaszi szezonra. A változó létszám miatt nem lehetek teljesen elégedett, de aki eljött az tiszteségesen edzett és maximálisan elégedett voltam a hozzáálllásával. Tavasszal kiderül ez mire elegendő.

- Melyik csapatrésszel vagy elégedett, és melyik szorul feltétlenül erősítésre?

Azt gondolom, hogy a támadó szekciót sikerült megfelelően megerősítenünk az új igazolásokkal és a  sérültek felépülésével. Folyamatban van még a védekező csapatrészünk megerősítése, de ha ez nem  sikerül, akkor is a jelenlegi keretnek képesnek kell lennie a céljaink megvalósításában.

- Hogyan sikerültek a téli átigazolások, erősítések? Mennyire vagy elégedett a csapat hozzáállásával, felkészülésével?

Mint említettem támadó játékosokat sikeresen igazoltunk, Mikó István (CSMTE-Rojik FC), Kiss Renátó (Vecsés FC) személyében, akik mindenképpen erősítést jelentenek a támadások befejezésénél, ezen kívül Nagy Dániel is elkezdte a felkészülést és biztatóan mozgott az edzéseken hosszú sérülése után. Kapus poszton is kisebb-nagyobb sérülése után a felkészülést végig tudta csinálni Takó Sanyi, ezért két kapussal tudunk nekivágni a szezonnak. Minden játékos hozzáállásával elégedett vagyok akik az edzéseken megjelentek. Az edzéseken nagyon jól teljesít a társaság, de egyenlőre mérkőzéseken ezt kevésbé kapom vissza. Még van kettő edzőmérkőzésünk és bízom abban, ez elegendő lesz arra, hogy a bajnoki rajtig, a lehető legerősebb csapategység alakuljon ki és eredményesen tudjunk szerepelni a tavasz folyamán.

- Milyen tavasz elé nézhet a csapat? Milyen eredménnyel lennél elégedett?

Csapat az ősszel igen nehéz helyzetbe sodorta magát. Ebből ki kell másznunk a tavasszal, és természetesen semmi más célunk nem lehet, mint a biztos bennmaradás kiharcolása. Én hiszek benne, és tudom, hogy a csapat minden egyes játékosa átérzi ennek a súlyát és képes a céljainkat megvalósítani.  

 Köszönöm szépen az interjút, és sok sikert kívánok a csapatnak!

 

Felkészülés:

Január 24.-én kezdődött meg a csapat felkészülése. Heti két edzéssel és egy edzőmérkőzéssel készülünk a tavaszi szezonra, mely március 10.én kezdődik. Az edzések és a hazai mérkőzések a szponzoraink segítségével továbbra is a Fáy utcai műfüves pályán lesznek megtartva. A vezetőedzői feladatokat az ősz végén érkező Zsivóczky Gyula látja el. A csapat célja a biztos bent maradás a BLSZ másodosztályú bajnokságban. Ehhez szükséges erősítéseket megkezdtük, és ennek köszönhetően sikerült leigazolnunk a CSMTE-Rojik FC-től Mikó Istvánt, aki remélhetőleg az eddig nem túl aktív csatársort megfelelően tudja erősíteni. A másik igazolásunk Kiss Renátó, aki legutóbb a Vecsés FC színeiben szerepelt. Az ő kreativitására a középpályán lesz szükség és ezért nagy szerep vár rá a tavasz folyamán. Megkezdte a felkészülést Nagy Dániel is, aki sokáig sérüléssel bajlódott, de bízunk benne, hogy az idei évben a sérülések elkerülésével hasznos játékosa lesz a csapatnak. Sajnos távozója is van a csapatnak Sütő Márton személyében. Marci tanulmányai miatt sajnos nem lesz velünk, a tavasszal.